کوفیان که بودند؟
...کجایند مردان بی ادعا
اینترنت که به وجود آمد، یک ابزار اختصاصی نبود، ما هم میتوانیم از آن استفاده بکنیم یعنی یک راه دو طرفه است. اگر دشمن می تواند از علوم ارتباطات و از پیشرفت ها و تازه های علمی این رشته استفاده کند، ما هم می توانیم استفاده کنیم.از همان شیوه هایی که ضلالت منتشر می کنند، ما استفاده می کنیم و هدایت را منتشر می کنیم. امام خامنه ای (مد ظله العالی) درباره ی ما سرباز ولی امر هستیم؛ در فضای مجازی و خارج از آن. ناصحان رحل خود بر جای دیگری بیفکنند! سر ما و قدم اوست که وصی امام عشق است و نایب امام زمان (عج). برای یاری دین خدا به بدر و احد و حنین و صفین و کربلا و این آخری، جبهه روح خدا، نرسیدیم اما اکنون بسیجی خاکسار امام خامنه‌ای (روحی فداه) هستیم. قلم بخواهد، قلم می‌زنیم؛ شمشیر بخواهد، شمشیر. سکوت بخواهد مطیعیم؛ فریاد بخواهد، مطیع. سوز جانبازی برای آرمان اسلام و انقلاب اسلامی را سالهاست که در سینه پرورانده‌ایم و علم کامل داریم که برای پایداری انقلاب اسلامی بسوی کربلای خود رهسپار خواهیم شد. از دنیا هیچ نمی‌خواهیم جز اینکه به پر و پای ما نپیچد؛ حزب الله در میان دنیاداران با همان مشکلی روبروست که هزار و چهارصد سال است اولیای خدا با آن روبرو هستند. دیگر اینکه سید شهیدان اهل قلم فرمود: هر کس می‌خواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند.

مطالب وبلاگ را چگونه ارزیابی میکنید؟

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 29
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 226
بازدید ماه : 1461
بازدید کل : 51922
تعداد مطالب : 298
تعداد نظرات : 86
تعداد آنلاین : 1


آمار مطالب

کل مطالب : 298
کل نظرات : 86

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 29
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 226
بازدید ماه : 1461
بازدید سال : 3825
بازدید کلی : 51922
کوفیان که بودند؟
افسران - کوفیان که بودند؟
کوفه

این شهر را سعد پسر ابی وقاص در سال هفدهم هجری برای جای دادن لشکریان ساخت . غرض از ساخت آن در آغاز کار، آماده کردن جایی برای سکونت سربازان بود. اما دیری نگذشت که گروهی از اصحاب پیغمبر صلی الله علیه وآله و سلم و دیگر مردم بدان شهر روی آوردند.


ساکنان این شهر را مردمان گوناگون تشکیل میدادند که هردسته دارای آرمانها و معتقدات و هوا و هوسهایی مخالف دسته دیگر بود.با سکونت این مردمان که پیش از فتح اسلامی هر گروه به کیشها و فلسفه های گوناگون گرایش داشتند بازار پر رونقی برای بحث و جدل پدید آمده بود. به خوبی پیداست که شیوع این بحث ها در ایجاد اختلاف بین مسلمانان تاثیر زیادی داشت. مردمی هم که از دیگر نقاط دره فرات به این شهر روی آوردند از جهت روحیه و اخلاق با آنان که در سرزمین حجاز می زیستند همانند نبودند.


دستخوش احساسات تند شدن، قابلیت تحریک آنی، عاقیب نیندیشی، اخذ تصمیم سریع و پشیمانی فوری از تصمیم گرفته شده از مختصات این مردم است.

تاریخ نشان می دهد که در این سرزمین آنچه بکار مردم نمی آمد و به گوششان فرو نمی رفت ، سخنی بود که از واقع بینی و خیرخواهی برخیزد و آن چه را به جان می خریدند و از گوش این به گوش آن می رساندند گفتاری بود که عاطفه و احساس را تحریک کند و گوینده آن با هیجان و حرارت بیشتر آن سخنان را ادا کند. در پس آن رگهای قوی چه نیتی خفته باشد برای شنوندگان آن مهم نبود.


هرگاه حاکمی ستمکار و باکفایت بر سر آنان بود در خانه ها می خزیدند و خاموش می نشستند و هرگاه ضعف حکومت بر آنان اشکار می گشت به دسته بندی و توطئه و سرانجام قیام و شورش بر می خواستند.

بین عراقی ها و شامی ها از دیرباز رقابت وجود داشت. اختلاف مردم این دو منطقه گذشته از ستیزه های قبیله ای از منشا سیاسی و اقتصادی نیز ریشه می گرفت.


پس از مرگ معاویه تنها ایالتی که سرنگون شدن رژیم دمشق را میخواست و عملا دست به کار شد کوفه بود. این میان بودند گروهی اندک از مسلمانان پاکدل که از دگرگون شدن سنت پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم رنج می بردند و می خواستند امامی عادل برخیزد و بدعتهای چندین ساله را بزداید، اما همه آنان که برای حسین علیه السلام نامه نوشتند و او را به عراق خواندند و وعده یاری دادند دردِ دین نداشتند. درپی این دعوت غرضهای سیاسی نهفته بود.


سرانجام کوفه قیام کرد.

قیامی حساب نشده که زاییده احساساتی تند و نتیجه شنیدن خطابه های آتشین بود.

قیامی که در آن به میزن قدرت مخالف و کاردانی عاملان وی و بالاتر از همه، مقدار پایداری قیام کنندگان توجه نشده بود.



برگرفته از کتاب

قیام حسین علیه السلام

اثر دکتر سیدجعفر شهیدی


با اندکی تصرف و تلخیص


تعداد بازدید از این مطلب: 478
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود